Tuesday, August 9, 2011

sila aktifkan semula blog anda..

aaaaaaa... hihi arini ade geng mintak url blog  ni.. so rasa mcm nak bagi ke tak nak bagi..
hihi pikir 18kali.. sebab..sebab...sebab.......
sebabnye.. dah lame xupdate blog ni..
hurm...dah lama xrajin menaip menceritakan kepada dunia ape yg terjadi dalam dunia kecil kami... dunia kecil sendiri.. dunia kami yg ntah ape2 tapi sangat menggembirakan hati kami sekeluarga.. kadang2 ade jugak cerita sedih kan.. xlari la tu..
so geng ni tadi dah brain wash mummy habis2.. suh aktifkan balik blog ni.. suh cerita semua ape2 yg slalu mummy bagitau or cerita kat dia.. suruh update blog sama macam mummy rajin update facebook.. hurm..
pikir..piki..pikir.. nak ke tak nak.. sebenarnye bukan tak nak.. NAK sgt.. sgt2 la nak..
hihi tapi tahap vitamin M tu lebih.. vitamin paling orang tak nak.. Vitamin MALAS... hihi.. takper.. sebab die dah beria cerita pro..and pro..seterusnya pro kepada kerajinan tulis blog.. maka dengan ini semangat rajin sudah naik.. vitamin M tu sudah mula kehilangan effect.. hihi.. xpe2.. nnt malam update blog lagi.. ni nak gi buat kek coklat kukus jap.. kakak dh pesan dr pagi tadi lagi.. nak kek coklat sebijik... sian die.. mengidam ke ape ntah.. hihi.. lepas sahur kang mummy bagi update ye..nanti tulis barang se'post' dua.. xpon,memang ada banyak jer entry yg dah tulis dulu2 tapi xpublish.. nanti mummy publish okeh bebeh...


1 comment:

zaliza said...

yay!!! welcome back XD