Monday, April 23, 2012

Pureen warehouse sales 2012

wow pureen warehouse sales datang lagi.. 21 ~ 22 april 2012... last pergi masa tahun 2009, masa tu tengah mengandungkan si Aleesya.. gagah juga pergi masa tu tapi kali ni lagi gagah, lagi 3 minggu due date..

pergi hari ke 2 dah... tu pun pergi kejap je.. amik ape yang betul2 nak.. awal2 dah buat list dan seperti di jangka pureen warehouse sale ni akan menjadi tumpuan ramai.. baju2 yang murah tu la yang paling orang nak pergi.. rm1, rm3, rm10.. tapi ramai yang datang awal dah amik banyak2 dalam beg dan kotak.. lepas tu dudul pilih yang betul2 dorang nak kat tepi2 dinding sepanjang laluan tu.. tu memang dah selalu terjadi sejak dari 2009 lagi.. perkara biasa kalau pergi warehouse sale pureen ni..


so tadi sempat la beli few baju dan barang2 yang dah di'list'kan awal2 dan juga barang2 yang tak de dalam list.. hihi..kejap je pegi.. masuk amik2 brg.. pastu daddy sambung Q untuk bayar.. kami lepak kat luar minum air kotak.. hihi..

masa beli farley's rusk tadi kakak Aleesya dapat banyak sample dan free gift.. balik rumah tengok ade 8 paket farley rusk, kami beli 2 kotak je tadi.. jumlah free sama banyak dengan jumlah yang dibeli la pulak.. hihi.. setiap pack yang free tu dah ditanda expiry date bila.. dan yang dibeli jugak dah diperiksa expiry date awal sebelum bayar.. 2kotak tu expired tahun 2013..

so gambar ni menunjukkan kegigihan mummy amik barang, kegigihan daddy angkut barang2 tu sambil dukung kakak Aleesya....ini menambah2 ape yang dh ade je.. sambil2 tambah stock bedak medicated kakak, liquid cleanser, maternity pad..

 sekadar tambahan pada yg dh beli dulu2

0 comments: