Friday, August 5, 2011

FRISO Gold gift :)

masa tengah buat coding untuk satu website ni, dengar bunyi motor honkat luar rumah.. hurm..sape pulak yg datang.. jenguk dari pintu nampak la encik posmen baju biru... aihs..hantar ape la pulak ni..
rasa macam tak ada beli apa2 minggu ni.. kakak pon tak ada pesan apa.. pelik..

keluar la ke pagar tu.. posmen tu pon hulur la satu bungkusan, nama mummy.. pelik lagi sekali..
ape pulak ni.. hurm.. lepas sign form dia, teru smummy cakap thanks.. dan masuk dalam rumah...
belek2 la parcel tu.. ape pulak ni.. buka je nampak satu mende biru.. & 1 surat.. rupanya dari FRISO GOLD..
sedikit gift katanya kerana register as member & update biodata di website mereka.. ooooooooo.. ade hadiah rupanye.. hahah kebetulan masa update tu rupanya tengah ade promosi...
ahaha.. mummy pon dh lupa... :)
p/s: lupe ke tak tahu.. ahahaha :p


ni la mendenye.... sebijik multi purpose box..

malam tu dh bertukar jadi kereta la pulak.. ahaha...




1 comments:

zaliza said...

proton inspira eicha ni... =P
muka innocent jer kekeke