Sunday, October 10, 2010

Mamypoko Hunt..

byk btul open house dh dekat2 nk abis bulan Syawal ni..
merewang2 kami sekeluarga g open house.. lepas balik open house yg terakhir dekat Selayang,
kami singgah Kota Damansara, pergi Tesco sebab selalunya ada sales RM42.90.. cari mamypoko untuk stock up diapers Aleesya.. skali tengok size L xde... pergi Giant Kota Damansara tu, ada.. tapi mahal la pulak.. harga mcm biasa RM55.90..  daddy kata xpayah stoxk up lagi la.. ade lagi 2 packs (ni aku dh siap alih bahasa la.. haha.. daddy mane reti ckp melayu panjang2 nih...).. aku pon orait jer la..
tibe2 daddy kata nk pergi Carrefour Kota Damansara yg baru buka tu.. dulu time kami duk Tainia apartment, Carrefour ni baru dlm proses pembinaan.. sempat la aku merasa habuk2 contruction tu..sejak pindah Puchong ni jarang la pergi Kota Damansara.. sebulan skali kot.. haha

so singgah la Carrefour tu. haha tibe2 terpandang la MAMYPOKO RM42.75.. hihi gembira.. and xde pulak die letak limit brape pack.. rezeki Aleesya.. hihi :D




4 comments:

ummi-Ai said...

vavava..6pek sekali beli.betul2 restock nii.

Sailingstars-Sunshines said...

hihi mmg slalu stock up trus masa murah... tp jarang amik gmbr.. ahaha.. bile kbetulan henset ok amik gmbr.. henset cap ayam la katakan.. ahaha

zaliza said...

mmg lumrah org ada anak beli cam ni ke? grrr...seramnyer...

Sailingstars-Sunshines said...

beli timemurah jimat..hihi bile dh ade anak sume pk nk yg terbaik tp dlm bentuk yg paling jimat..