Saturday, March 10, 2012

Maternity and Children Expo

3rd Maternity & Children Expo - Midvalley - 9th March 2012 – 11th March 2012.

pagi2 lagi dah sampai sana..dalam kul 8.30.. itu pun dah ramai yang beratur depan pintu.. belum buka lagi tu, kalau dah buka tak tahu la berapa ramai orang akan serbu kan.. tapi mcm tak berape nak best pulak.. tak beli banyak barang pun.. cuma pergi few booth and beli ape yang rasa perlu je, mana yang rasa worth to buy je la.... 

kakak Aleesya enjoy je kutip belon kat depan tu.. kutip sample.. ahaha.. macam-macam la dia dapat kalau jalan dengan daddy.. kat booth pureen dapat cap satu gambar bear, kata daddy sbb beli lebih dari rm80 dan sample product pureen, dekat bahagian mana entah dia dapat satu set headband


On da way balik rumah dari midvalley ni singgah pulak ke Hotel Sri Petaling, tengok-tengok sales dekat sana.. sama jugak..beli sikit je barang, 2-3 helai baju kakak dan baju baby...

0 comments: