Saturday, November 12, 2011

Congratulations to the all winners of SRK Hari Raya Contest...

hihi alkisah nye masa demam raya haji baru2 ni.. mummy dapat email dari pihak B4U malaysia, katanya
" Dear Viewer,
 
 
Thank you for your participation in the SRK Eid Contest, we are happy to confirm you as the  consolation winner  of this contest.
 
Consolation Prize Winner - for the SRK Eid Contest on B4U !!!
 
Your Gifts are on the way!!! We would appreciate if you could revert back on receiving the gifts.
 
Your Feedback is valuable to Us.
 
Happy Viewing !!!!
 
B4U Team "

contest ni mummy join ms raya puasa (aidilfitri lebih indah bunyinya kan :)  ) husband mummy a.k.a hindustan asli made in India, hihi yang kacak hensem bergaya itu telah paksa suruh mummy utk join contest SRK kat B4U.. itu pun masa kami tgk2 tv sama2.. nampak la iklan tu..maka die dengan bangga telah suruh mummy join.. hihi katanya, mummy kan peminat SRK.. semua soalan tu senang2 semuanya..just for fun kata encik husband.. maka mummy pun jawab la soalan contest tersebut.. dengan slogan yang mummy pun dh tak ingat ape yang ditulis pada masa tu..
tapi menang la jugak.. hihi walaupon consolation prize je.. hihi itu pun dah cukup gembira.. sebab join pun suka-suka je kan.. hihi..

p/s: part slogan tu mmg mummy xreti la.. jawapan dah semua betul.. slogan tu tak berapa nak best..
kat sini ada list senarai pemenang keseluruhan ye.. :) winners of SRK Hari Raya Contest

0 comments: