Wednesday, September 14, 2011

suka buat dialog aleesya pada gambar-gambar dia

Selalunya akan tangkap gambar si Aleesya bila dia mula membuat aksi-aksi hebat dia tu.. macam aksi beserta ngomelan kecik akan keluar.. macam-macam gaya.. baik-buruk-cute-comel-bijak-nakal.. macam-macam..
and selalunya mummy suke post kat wall facebook je.. ahaha senang kan.. sebab tak payah nak karang panjang2 ayat2 tu.. post gambar pastu tulis caption dialog2 dia kat bawah gambar2 tu..

antara post di facebook.. :)
ini pada 7 Januari 2011,aleesya berumur 15bulan :D dah tau buka padlock ye..tp sebab banyak kunci kat situ die xtau kunci mana yg betul.. main jolok je mana2 kunci pd padlock tu..
pastu mmg hobi dia, asal petang nk g playground..

ni satu post album full dgn dialogue scripts kat bawah setiap gmbr.. kisah aleesya dipetang hari... :) post ni boleh buat mini story book dah.. :)

0 comments: